+36209404075
Menu

Üdv látogató!!!!

Leave a comment

Sofőrszolgálatunk célja:

Ha alkoholt fogyasztott, netán fáradt, vagy nem érzi vezetésre alkalmasnak magát, autóját, utasait biztonságosan a kívánt helyre vagy haza szállítjuk. Több éves vezetői tapasztalattal és hivatásos vezetői engedéllyel B, C, D kategóriával, pálya alkalmassági vizsgával rendelkező sofőrjeink nyújtanak garanciát arra, hogy Ön biztonságosan célt érjen saját autójával, kedvező, fix árakon az ország bármely pontjába.

Sofőrjeink a hívástól számított 30-35 percen belül Budapesten bárhova, vidéken 45-50 percen belül megérkeznek, majd Önt az előre megadott telefonszámon értesítik, hogy indulásra készek.

Hívjon minket!         06-20/940-40-75

Sofőrszolgálatunk a vállalt tevékenységek általános szerződési feltételeit e dokumentumban rögzíti.

 Az ügyfelet, megrendelőt saját autójával együtt a sofőrszolgálat keretében a megrendelő által megadott tetszőleges helyről az általa megjelölt címre, címekre szállítási díj ellenében juttatjuk el!

A szolgáltatás igénybevételének összegét árjegyzékeinken és a web oldalunkon található tarifaszámító segítségével nézheti meg. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, amiről weblapunkon folyamatosan tájékoztatjuk kedves látogatóinkat! Sofőrszolgálat viteldíjait mindig az Áfa-val növelve közöljük!

 A szolgáltatás igénybevétele díjmentesen lemondható, a rendeléstől számított első 5 percen belül, ill. előrendelésnél az érkezéstől számított 1 órát megelőző időtartam előtt! Ezen túli lemondás esetén kiállási díjat számítunk fel!

 Sofőrszolgálatunk időgaranciát vállal, melynek keretében vállaljuk Budapest területén 30-35 percen belül, országosan 4 órán belül megérkezünk a megrendelő által megjelölt indulási címre.

Egyéni megállapodás esetén bármelyik napszakra biztosítunk sofőrt az Ön számára hosszabb igénybe vételre is!

 Társaságunk a megbízás teljesítését megtagadja, ha felismeri, hogy a gépjármű, amelynek használatával megbízzák, nem felel meg a biztonságos közlekedés feltételeinek, annak használatával emberi életet, egészséget, testi épséget vagy az emberi környezetet nyilvánvalóan sérti és veszélyezteti. Amennyiben a szolgáltatás bármely szakaszában azt állapítjuk meg, hogy a gépjármű nem felel meg ezeknek a feltételeknek, a megbízást azonnal megtagadjuk.

 A Megbízó felelősséget vállal a gépjárműve műszaki állapota miatt a személyek életében, egészségében és testi épségében, továbbá egyéb tárgyakban okozott károkért.

Ezen kívül köteles megtéríteni Társaságunk többletköltségeit, ha azok annak folytán keletkeztek, hogy a megbízó a jogszabályokban és/vagy az ÁSZF-ben foglaltakat nem tartotta be.

 A szolgáltatási szerződés a szóbeli megbízással jön létre. A megbízás tartalmazza a szolgáltató és a megbízó adatait (nevét, telefonos elérhetőségét) az indulási és az érkezési címet, az árat és a megbízó nyilatkozatát a gépjármű jogszerű használhatóságáról, és az ÁSZF tartalmának megismeréséről. A megbízás esetében jelen ÁSZF rendelkezéseitől a felek közös megegyezéssel eltérhetnek, kivéve, ha a vonatkozó jogszabályok az eltérést tiltják.

 Társaságunk a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos, illetve a szolgáltatás teljesítése során tudomására jutott adatok kezelésénél, feldolgozásánál és továbbításánál tiszteletben tartja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényben foglaltak, azokat harmadik személynek nem adja át, kivétel ez alól a jogszabályokban meghatározott hatóságok, szervezetek részére történő megkeresést és kötelező adatszolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük